De Diaconie heeft een aantal woningen in eigendom voor personen/gezinnen die tijdelijk woonruimte nodig hebben. Voorwaarde om gebruik te maken van deze woonruimte is naast dringende woningnood, een duidelijke hulpvraag. Op de website van Hervormd Putten kunt u meer lezen over o.a. de visie en voorwaarden (Diaconaat / tijdelijke huisvesting). 

Momenteel zijn al onze woningen bezet. Het is zeer wenselijk om op korte termijn ruimte beschikbaar te hebben voor nieuwe hulpvragen. Graag komen we in contact met personen die tijdelijk een woonruimte (tegen betaling) beschikbaar willen stellen in Putten of omgeving. Vanuit de Commissie Ondersteuning zijn vijf ervaren diakenen die de begeleiding op zich nemen en als contactpersoon fungeren.

Heeft u woonruimte beschikbaar? Neem dan contact op met diaken C. van den Pol (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel. 06-10034423).

Met het lezen van dit bericht kan er enige schroom ontstaan bij het indienen van een hulpvraag. Wij willen nadrukkelijk benoemen dat er altijd contact met ons opgenomen kan worden!