Vier bijeenkomsten rond geloofsthema’s.

Onder het thema: ‘Help mijn geloof loopt vast’, organiseren de Theologische Universiteit Apeldoorn en de interkerkelijke werkgroep Geloof het zelf! in de maanden november en januari een viertal lezingen.

Programma:

• dr. W. van Vlastuin: ‘Eenheid gaat ‘m niet meer worden.’- Over kerkelijke eenheid. Donderdag 17 nov. 2022 in de Herv. Kerk, Kerkstraat 2a, 8191 LV Wapenveld
  • dr. H. van den Belt: ‘Groeien? Ik sta al jaren droog.’ - Over geloofsgroei.

Donderdag 24 nov. 2022  in het Kerkgebouw van de geloofsgemeenschap

Luctor et Emergo, Mheneweg Noord 1, 8096 BR Oldebroek.

• dr. H.J. Selderhuis: ‘Morgen wordt het ook niks.’ - Over heiliging.

Donderdag 19  jan. 2023 in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt

Het Noorderlicht, Mariënrade 1, 8091 XS, Wezep.

• R.T. te Velde: ‘Om hopeloos van te worden.’ - over de uitverkiezing.

Donderdag 26 jan. 2023 in het kerkgebouw van de Christelijke Gereformeerde

Kerk, Korte Kerkstraat 8, 8051 GN Hattem.

De vier inleiders hebben zich in het verleden bezig gehouden met de thematiek waarover ze het gaan hebben. Ze hebben er ook over gepubliceerd en hun publicaties vinden tot op de dag van vandaag aftrek. Blijkbaar hebben ze wat te zeggen! In hun inleiding zullen zij refereren aan hun publicatie, de relevantie van de boodschap daarin heroverwegen en de luisteraars ‘voedsel’ meegeven voor onderweg.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van welke avond(en) en het aantal personen. De avonden beginnen om 19.45 uur. De toegang is vrij.

Verdere informatie is te vinden op https://www.tua.nl/nl/agenda/helpmijngelooflooptvast