Was je reactie misschien: “Nee, dat is niets voor ons”. Of: “Misschien zouden we dat eens moeten doen” en bleef het daarbij? In de afgelopen weken is Hart voor je huwelijk vast al eens voorbijgekomen. 

En was je reactie er één zoals hierboven. Maar wat belet jullie eigenlijk om mee te doen?

Wist je dat jullie huwelijk een cadeau van God is van vóór de zondeval?

Een bloem uit het paradijs, een gave die God in de schepping heeft gelegd?

Wat is het dan goed om daarin te blijven investeren. Samen de natuur opzoeken, ’s avonds op de bank een goed gesprek met een glas wijn; er zijn natuurlijk allerlei manieren te bedenken om elkaar te blijven zoeken en vinden. Blijf dat doen! En ”Hart voor je huwelijk” kan je ook helpen hierbij: door de thema’s word je misschien op een spoor gezet waar je zelf nog niet zo aan had gedacht. En wat is er nou fijner dan 2x een heerlijk diner van De Aker en zes avondjes tegenover elkaar zitten in een gezellige zaal met kaarslicht en wat lekkers op

tafel? En even napraten achteraf onder het genot van een hapje en een drankje?

We hebben inmiddels voldoende deelnemers om te kunnen starten! Maar jullie kunnen er nog bij. Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kun je nog meedoen met de datumprikker waarin we de data voor de avonden gaan vastleggen. De kosten zijn € 60,- inclusief 2 diners en informatiemap.

Meer informatie vind je op de website: https://www.hervormdputten.nl/toerusten/volwassenen/hart-voor-je-huwelijk

Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Hartelijke groet van het HVJH-team:

Aart en Ria van de Langemheen, tel. 06-11628687, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan en Jeanet Westland, tel. 352294, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.