Voor de zevende keer willen we in sept. starten met een nieuwe ronde van de Alphacursus.
Waarom en voor wie is Alpha?

Ieder mens stelt zich van tijd tot tijd wel eens de vraag: Waarvoor en voor wie leef ik? De tijd waarin we leven kan je erg onrustig maken. Je kunt het gevoel hebben dat je constant onder druk staat omdat je denkt te moeten presteren, waardevol en sterk moet zijn en alles wat op je afkomt aan te kunnen. De Alphacursus wil je de kracht en de liefde van Jezus helpen ontdekken en hoe deze een bodem en zekerheid onder je leven willen geven. Tijdens de cursus nemen we tijd voor ontmoeting met elkaar rond maaltijden en gesprekken in een open en gemoedelijke sfeer. Ook wanneer je al jaren in de kerk zit kan de vraag bij je opkomen wat en in wíe je nu werkelijk gelooft. Daarbij wil de Alphacursus je helpen. Misschien is er iemand in je leven die je kennis wilt laten maken met Jezus. Daar kan de Alphacursus een prachtig hulpmiddel voor zijn. Je kunt iemand attent maken op de cursus, maar ook samen met iemand, die zoekend is, de cursus volgen.

Hoe ziet de Alphacursus eruit?

De cursus omvat 10 avonden en een weekend. Iedere avond wordt begonnen met een maaltijd. Daarna volgt een korte inleiding en dan is er ruimte om in kleine gespreksgroepen door te praten en vragen te stellen. De Alphacursus is geen Bijbelkring waarbij specifieke geloofsaspecten of Bijbelgedeelten bestudeerd worden. Alpha wil vooral mensen helpen die zich voor het eerst of opnieuw willen bezighouden met de kern van het christelijk geloof.

Welkom! Op donderdagavond 8 sept. wordt er een informatieavond gehouden in de zaal bij de Zuiderkerk. Op deze avond kun je op een gezellige manier kennis maken met de cursus en het Alphateam en je opgeven (mag voor 8 sept. ook). De cursus zelf start op 22 sept. Overige data, onderwerpen en informatie zijn te vinden op www.hervormdputten.nl/ geloven, Alphacursus of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel: 06 27205635 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

WEET JE WELKOM!