Met het oog op het seizoen 2022-2023 worden vanaf D.V. maandag 20 juni de catechesekaarten door de sectieouderlingen rondgebracht. Vanaf maandag 27 juni worden ze weer opgehaald. Dit jaar is het ook weer mogelijk dat jongeren zich digitaal opgeven  Ik wil mij digitaal opgeven  Als een jongere zich digitaal opgeeft, dan krijgt de sectieouderling automatisch 

een melding via e-mail, zodat men weet dat de kaart niet meer opgehaald hoeft te worden.

Je hebt als het goed is een uitnodiging in je brievenbus gehad. Deze uitnodiging kun je op deze pagina ook downloaden. Klik op deze link

Wijziging papieren uitnodiging: In wijk 1 in de Nieuwe Kerk zal niet Niels Stouten, maar Jaap van Vliet catecheet worden van de groepen 12-14 jaar en 15-17 jaar . Op de website is de juiste versie van de uitnodiging te vinden.

Alle jongeren, die tussen 1 okt. 2001 en 30 sept. 2010 geboren zijn, krijgen een uitnodiging. Er zijn jongeren die op 30 sept. nog geen 12 jaar zijn, maar volgend seizoen al wel naar de middelbare school gaan. Zij zijn ook van harte welkom om zich aan te melden voor catechisatie. Ze kunnen het overzicht van de catecheselessen vinden op de site www.hervormdputten.nl en zich daar ook aanmelden. Jongeren die voor 1 okt. 2001 geboren zijn, kunnen zich uiteraard ook gewoon via de website aanmelden voor catechese. Aan het begin van het nieuwe seizoen volgt nog een uitnodiging van de groep waar ze zich hebben ingeschreven.
Denk goed na en schrijf zo snel mogelijk in, bij voorkeur digitaal. Zodoende kunnen tijdens de zomervakantie de verdere voorbereidingen worden getroffen. Het gaat om het samenstellen van de groepen en het informeren van de mentoren.
Het is onze blijvende opdracht om in de ruimte van Gods verbond de jongeren te leren leven naar Gods beloften en geboden. Het is de moeite waard, want de Heere is het Die ons roept tot een heerlijk leven met Hem!


Heb je nog vragen? Overleg dan gerust met je jeugdouderling, ouderling of predikant!

Met vriendelijke groet,

Wijk 1: Ds. van Zwet en Henri van Dam (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-53369327)

Wijk 2: Ds. Gerling en Henk van de Langemheen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-12630090)

Wijk 3: Ds. Polinder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wijk 4: Ds. Brendeke en Marijn Timmer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0341-370044)

Wijk 5: Ds. Mijderwijk en Daniël van den Dool (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0341-358445)

Aangepaste catechese – niet wijkgebonden: Margriet Eveleens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)