Zaterdag 18 juni – wordt er weer een inzameling voor de voedselbank gehouden bij de Nieuwe Kerk, Kerkstraat 96.

Aan de inzameling nemen ook nu de gezamenlijke kerken in Putten deel. Net als de vorige keren wordt het een ‘drive-in inzameling’, waarbij u met uw auto, fiets, of ander vervoermiddel langs kunt komen en de producten, die u wilt afgeven, worden dan in ontvangst genomen. Er zijn nog steeds veel gezinnen/personen die zijn aangewezen op de voedselbank. Daarom is ondersteuning van de voedselbank door onder andere inzamelingen door de kerken nog steeds hard nodig. Onderstaand vermelden we de producten waar de voedselbank op dit moment behoefte aan heeft.

-Vacuüm verpakt kaas.

-Blik sperziebonen / doperwten.

-Tomaten ( blokjes ) in blik.

-Pak houdbare melk.

-Pak suiker.

-( Volkoren ) pannenkoekenmeel.

-Pot appelstroop.

-Knäckebröd.

-Muesli.

-Rijstwafels / rol beschuit.

-Kruidenmix voor macaroni/ spaghetti.

-Allesreiniger/ schuurmiddel/ wasmiddel.

Cadeaubon van supermarkten AH . Plus.  Jumbo.(deze worden door de Voedselbank gebruikt voor aankoop van (dag)verse producten.)

En voor koffiepakken graag DE spaarzegels.

Inzameling: hoe en waar ?

Het wordt dus een ‘drive in’- inzameling. U kunt de producten afgeven  op zaterdag 18 juni  van 10 – 12 uur, bij de Nieuwe Kerk, Kerkstraat 96 De mensen van de verschillende Puttense kerken staan graag klaar om de producten in ontvangst te nemen. Alle ingeleverde producten worden naar de voedselbank gebracht en door vrijwilligers van de voedselbank  gesorteerd, om zodoende weer voldoende voorraad te hebben voor de pakketten bestemd voor de gezinnen/personen in de regio Harderwijk-Ermelo-Putten.

Bent u niet in de gelegenheid om producten te brengen en wilt u liever iets overboeken naar de voedselbank, dat kan naar rekeningnummer NL79RABO0161401880 ten name van Voedselbank Harderwijk. Mogen we 18 juni weer op u/jou rekenen?

Van harte aanbevolen, namens de diaconie.