Op zondagochtend 24 april wordt het winterwerk alweer afgesloten en is het tijd voor SOEP! We starten na de ochtenddienst van de Oude Kerk in de Aker met koffie, thee en wat lekkers.

Vervolgens gaan we samen in gesprek en volgen de kinderen een eigen programma. Voor de jongsten is er liedjestrein, anderen doen een spel. Na een half uur ronden we af, bidden en danken we samen en gaan we genieten van heerlijke soep!

We zijn hard op zoek naar mensen die soep willen koken en/of wat lekkers voor bij de koffie willen bakken (een cake, boterkoek o.i.d., waar we geen gebaksbordjes bij nodig hebben :)) Ook is het fijn als er nog enkele mensen helpen bij het kinderprogramma.

Aanmelden hiervoor kan via:

Alvast hartelijk bedankt!

Naar de Nieuwe Kerk 's ochtends? Van harte welkom om aan te sluiten vanaf ongeveer 10.45uur! Ook wordt er in het zaaltje bij de Zuiderkerk koffie gedronken na de dienst. Fijn dat we elkaar weer mogen ontmoeten!

Groet!
Hettie Boer, Hennie Geertsema, Eline Kok, Janieke de Ruiter & Martine v.d. Hazel

png 20220409 164649 0000