Hart voor je huwelijk en corona. Dat ging niet goed samen. Of toch wel? Misschien heeft het jullie juist wel geholpen in je aandacht voor elkaar. Minder activiteiten buitenshuis, meer samen thuis.

Hoe was dat voor jullie? En hoe is het nu, nu je wellicht de draad van het ‘gewone’ leven weer oppakt? We mogen gelukkig een hoop beperkingen loslaten na de coronaperiode, maar houden jullie het goede wel vast? Je huwelijk, of beter nog: je partner is het waard!

En toch is het ook wel waar: Hart voor je huwelijk en corona, dat ging niet goed samen. Na twee jaar zijn we nu eindelijk toe aan avond 6 van de serie avonden waarmee we begin 2020 begonnen. Met dank voor het geduld van de deelnemers! We sluiten nu af met een mooie avond over ‘samen geloven’, voorafgegaan door een heerlijk dinerbuffet van De Aker.

Hebben jullie al eens meegedaan? Zo niet, ben je er in de coronatijd achter gekomen dat het goed is om te investeren in je huwelijk? Overweeg dan eens mee te doen! In elk geval zijn jullie van harte welkom. Wat is ‘Hart voor je huwelijk’?

Dat is zes avondjes uit voor jullie samen. Veel tijd om samen door te brengen en gevoed worden met handvatten voor een goed huwelijk. Zes avonden ook met gezelligheid: de eerste en laatste avond is er een dinerbuffet. We dimmen de lichten en als het koud wordt gaat de gashaard aan. En er is tijd voor een hapje & een drankje en even na-kletsen achteraf.

De thema’s van de avonden zijn: terug naar het begin, communicatie, groeien in je relatie, omgaan met verschillen, intimiteit en samen geloven.

De eerste aanmelding voor een nieuwe serie avonden is al binnen! We weten nog niet precies wanneer we weer starten, maar meld je gerust vast aan. Bij voldoende aanmeldingen bepalen we samen met de deelnemers de data van de avonden via een datumprikker.

Wil je meer informatie? Bel of mail gerust met het ‘Hart voor je huwelijk-team’:

Aart en Ria van de Langemheen, tel. 06-11628687, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Jan en Jeanet Westland, tel. 352294, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie toerustingsavonden: Zaal Vanenburg, De Aker.

Kosten: € 60,=, inclusief werkmap en diners.