Afgelopen zaterdag, 30 okt.,  was er een inzameling voor de voedselbank. Fijn dat u en jij weer aan de inzameling hebben meegedaan! De ‘drive-in’-inzameling werd dit keer door de

gezamenlijke kerken gehouden bij de Andreaskerk. Ondanks het regenachtige weer werd er weer een grote hoeveelheid producten gebracht, zoals soep, kaas, groenten in pot en blik, suiker, afwasmiddel, (chocolade)melk, en nog veel meer andere producten die bij de voedselbank meer dan welkom zijn. Ook werden cadeaubonnen/ spaarkaarten gegeven (totaal ad € 478,--), die de voedselbank bij verschillende supermarkten kan besteden voor dagverse groenten en fruit. Ook werd een enorme hoeveelheid DE-zegels ingeleverd; die aan het einde van het jaar bij DE ingeleverd kunnen worden voor pakken koffie. Hartelijk dank voor alle levensmiddelen, bonnen en zegels.  Goed om zo samen met andere kerken uit ons dorp een gezamenlijke inzameling te houden. Afgelopen maandag konden de chauffeurs van de voedselbank 98 volle kratten afleveren in Harderwijk. Bij de voedselbank is men erg blij met de toevoer van zoveel goed gevulde kratten. De vrijwilligers daar zorgen dat alles weer netjes gesorteerd wordt. Iedere week worden er pakketten samengesteld voor de gezinnen/personen die voor het dagelijks leven zijn aangewezen op de hulp van de voedselbank. Fijn dat we ook op deze manier mogen omzien naar- en delen met onze naaste. De verwachting is dat de volgende inzameling gehouden wordt op zaterdag 18 december. Verdere berichtgeving daarover volgt nog.