Hé, jij daar!! Zit jij in groep 1, 2, 3 of 4 van de basisschool? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanaf 31 okt. hopen we weer te starten met Opstap. Misschien ben je al wel vaker geweest, misschien nog nooit. Gezellig als ook jij erbij bent! 
Wat doen we bij Opstap? Opstap is eigenlijk net als een kerkdienst, alleen dan speciaal voor kinderen. We zingen, bidden, lezen uit de Bijbel en denken na over wat er in de kerk gebeurt.

Weet jij bijvoorbeeld wat ‘votum en groet’ is? Of ben je wel eens bij een doopdienst of het Heilig Avondmaal geweest? Allemaal onderwerpen waar we over nadenken en waar je later met papa of mama over kunt praten. Opstap is niet elke week, zodat je ook mee kunt naar de kerk, want dat is ook erg mooi!  

Opstap wordt gehouden in de Oude Kerk en in de Zuiderkerk (1 keer in de 2 weken of 1 keer per maand; voor data zie kerkbode). (Bij de Oude Kerk wordt Opstap gehouden in De Aker. We maken gebruik van de kleine deur rechts naast de hoofdingang!!) Voor de verdere looproute: zie www.hervormdputten.nl

Wij hebben weer erg veel zin om te gaan starten!! Zien we jou 31 okt. in een van de kerken? Benieuwd waar het dan over gaat? Als je de kleurplaat hierboven ziet, kun je het misschien al wel raden? Kleur hem mooi in, lever hem 31 oktober in bij een van de meesters of juffen. De volgende keer dat er weer Opstap is krijgen jullie allemaal een mooie prijs! We zien uit naar jullie komst!

Groetjes van de meesters en juffen