Zorgerf Buitenland, Zorggroep Noordwest Veluwe, De Zonnebloem, Norschoten en Welzijn Putten organiseren een Workshop Carrousel voor alle  vrijwilligers uit Putten.
Wij bieden verschillende workshops aan waar vrijwilligers uit Putten veel kunnen leren over onderwerpen die hen kunnen helpen bij het uitvoeren van hun  vrijwilligerswerk of in het dagelijks leven.

Je bent van harte welkom om mee te doen aan twee workshops van 45 minuten. De Workshop Carrousel wordt georganiseerd op maandag 25 oktober in Stroud aan de Brinkstraat 91 in Putten. Opgeven kan door het invullen van het aanmeldformulier. Eet je mee? Dan ben je om 17.15 welkom. Eet je niet mee dan verwachten wij je om 18.00 uur. De avond duurt tot 21.00 uur. Er zijn verschillende workshops: -Voluit meedoen met dementie! - Ervaar wat stoel-yoga voor jou kan doen

- Zelfregie in je vrijwilligerswerk - Hoe is het om….? - Een goed gesprek – De nieuwe generatie ouderen. Meer informatie over de workshops is voor u en jou te vinden op de website van Stichting Welzijn Putten (https://welzijnputten.nl/workshop-carrousel/). Hier zijn ook de ‘Uitnodiging’ en het ‘Aanmeldformulier’ te vinden. Hopelijk zien wij u/jou maandag 25 okt.! Namens de deelnemende organisaties een warm welkom voor alle vrijwilligers in Putten!