Wij zijn dankbaar dat door de afschaffing van de 1,5 meter-maatregel meer kerkgangers in de diensten welkom zijn. Vanaf zondag 3 okt. is het weer mogelijk om gewoon naar de kerkdiensten in de Oude Kerk en de Zuiderkerk te komen, zonder registratie vooraf. Voor de Nieuwe Kerk willen wij de 1,5 meter-maatregel en registratie vooraf handhaven om tegemoet te komen aan de mensen die nog de nodige voorzichtigheid in acht willen nemen.

De aanvangstijden van de kerkdiensten wijzigen voorlopig nog niet. Nadrukkelijk willen wij u vragen de instructies van de gastvrouwen en -heren te blijven volgen, zodat wij elkaar steeds voldoende ruimte kunnen geven. Ook blijft het advies nog steeds van kracht om bij klachten thuis te blijven en te testen.

Kerktijd

Vanaf heden mag u zonder uitnodiging of registratie naar de diensten in de Oude Kerk of Zuiderkerk. Bent u niet van plan naar de Nieuwe Kerk te gaan zet dan de vinkjes voor de Nieuwe Kerk uit zodat u niet onnodig een uitnodiging ontvangt. Wilt u naar de Nieuwe Kerk waar de 1,5 meter nog wordt aangehouden, zorg dan dat uw keuze is aangevinkt, en wacht af of u wordt uitgenodigd. Lukt het aanpassen van de voorkeuren niet neem dan contact met ons op, bij voorkeur per mail.