Wat eens in 2010 begon als een actie voor Henri en Lilian Jansen heeft al een lange traditie. Dit jaar gaan we bij leven en welzijn voor de 12e keer assisteren bij de  

appel- en perenoogst op het bedrijf van de familie Riphagen in Zeewolde. Een enthousiaste groep leden van onze gemeente zet zich al jaren in. We krijgen de laatste tijd ook hulp van buiten de gemeente. Samen voor het goede doel! De pluk begint medio september en duurt ongeveer twee maanden. Onze werkdagen zijn maandag en dinsdag. Bent u niet op alle dagen beschikbaar dan is er de mogelijkheid om zelf aan te geven op welke dagen u mee wilt doen. U krijgt geen geld in handen en staat niet op de loonlijst. U hoeft dus niet bang te zijn voor kortingen op pensioen of andere uitkeringen. Over het goede doel van dit jaar wordt nog overlegd. Voelt u zich aangesproken of wilt u meer informatie neem dan contact op met: A. van den Hee; tel.:0341-351325 of 06-10 12 65 08.

Mailen kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

appels plukken