Beste ouders/opvoeders van onze gemeente,

Al een aantal jaar komen we eens per maand in De Aker samen om met elkaar na te denken over de (Bijbelse) opvoeding van onze kinderen. We starten om 9.45u met koffie/thee en streven ernaar rond 11.30u weer af te ronden. Maar, zoals zoveel activiteiten, heeft ook deze kring zo goed als stilgelegen de afgelopen tijd. 

Na de zomer hopen we toch weer te kunnen starten met onze opvoedkring. Tot nu toe hebben we ons met name gericht op de opvoeding van kinderen tot 12 jaar. Maar…kleintjes worden groot en inmiddels zijn er bij deze kring alweer moeders die pubers/tieners hebben. Het leek ons daarom mooi om alvast te kijken of er meer puber/tienermoeders in onze gemeente zijn die na de zomer met ons willen uitwisselen over de opvoeding van kinderen in deze leeftijd.

We denken erover om daarvoor het boek ‘’De kansrijke jaren’’ van P.D. Tripp te gaan gebruiken. Graag horen we of je belangstelling hebt om (weer) één keer per maand op de woensdag of vrijdagmorgen met ons samen te komen in de Aker en ook of je je graag  zou willen richten op de leeftijd van 0-12 jaar of meer op 12+.

Hartelijke groeten,

Anneke Mol en Corline Bok (tel. 06 22410307)