Het kerkelijk bureau zal in de zomerperiode vanwege vakantie van de medewerkers een aantal weken (gedeeltelijk) gesloten zijn.

Op dinsdag 27 juli, van 2 t/m 6 augustus en op de woensdagen 11 en 18 augustus is het kerkelijk bureau gesloten. In de week dat we volledig gesloten zijn, kunt u bij zeer dringende vragen op de maandag- en woensdagochtend van 9.00 - 12.00 uur contact opnemen met de Aker, tel. 351887.

Vanaf maandag 23 augustus zijn we volgens de gebruikelijke tijden geopend: per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) 24 uur per dag, telefonisch (351102) op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 9.00 - 12.00 uur en op de woensdagochtend is ook de balie geopend van 9.00 - 12.00 uur.

Bestellen collectebonnen in de vakantieperiode

Via de site van onze gemeente www.hervormdputten.nl kunt u uw collectebonnen bestellen en worden deze bij u thuisbezorgd. Bestelt u uw collectebonnen vóór dinsdagochtend 8.00 uur dan heeft u ze op tijd in huis voor de zondag! Bestellingen vóór dinsdag 20 juli 8.00 uur worden nog afgehandeld en heeft u voor zondag 25 juli in huis. Bestellingen die hierna binnen komen zullen vanaf 10 augustus weer verwerkt worden.