Vorige week zaterdag werd er weer een inzameling voor de voedselbank gehouden.  Het was ook nu weer een ‘drive-in-inzameling’, die  georganiseerd

werd door de gezamenlijke plaatselijke kerken. Ook bij deze inzameling is er door u en jou  weer volop gegeven aan de voedselbank. Een komen en gaan van mensen die producten kwamen brengen, zorgde ervoor dat de vrijwilligers uit de verschillende kerken de handen uit de mouwen konden steken. Om 12 uur waren er 84 kratten volledig gevuld met levensmiddelen; een ‘welkom resultaat’ voor de mensen van de voedselbank. Naast de aangeleverde levensmiddelen werd er ook € 280,- aan contant geld (1x 50;1x 150;1x 30;1x 20;3x 10) en voor € 195,- aan cadeaukaarten gegeven. Hiervan worden verse producten gekocht door de voedselbank. Ook werden er weer veel DE-zegels ingeleverd, goed voor een mooie voorraad koffie. We willen u en jou dan ook hartelijk danken voor uw en jullie bijdrage, in welke vorm dan ook. Het is fijn, dat er op deze manier  weer nieuwe bevoorrading  komt voor de voedselbank. Het is goed om te merken dat we als gezamenlijke kerken  ook op deze manier kunnen en willen omzien naar onze naaste. De zaterdag voor dankdag – 30 okt. - staat er een nieuwe inzameling op de agenda. Meer informatie hierover volgt er D.V. tegen die tijd in de kerkbode.