Omdat deze kerkbode voor twee weken is, geven we hier en nu vast de informatie over de komende inzameling voor de voedselbank.

Deze wordt D.V. gehouden op zaterdag 6 mrt. aanstaande (de zaterdag voor Biddag). De inzameling – waaraan de gezamenlijke kerken van Putten meedoen – wordt dit keer gehouden bij de Andreaskerk. Deze inzameling zal plaatsvinden in de vorm van een ’drive-in-inzameling’, waarbij u kunt inrijden via de Voorthuizerstraat, vervolgens producten kunt afgeven en dan via de parkeerplaats achter de kerk, weer kunt wegrijden. Onderstaand vermelden we de producten waar de voedselbank op dit moment behoefte aan heeft. Producten die je alleen of als gezin zou kunnen kopen.  Producten  die ook voor de jongeren in de gemeente betaalbaar zijn.  U en jij kunnen kiezen uit de volgende producten. Ook DE- zegels kan de voedselbank goed gebruiken, om zo samen voor koffie te sparen !

-pak tortilla’s /wraps                                                   -mix voor chili con carne

-pot appelmoes (0% suiker)                                      -vacuüm verpakte kaas

-paprikapoeder (zakje/potje)                                     -pot pindakaas

-houdbare melk                                                        -kleine potjes/blikken groenten (350 gr)

-mix voor macaroni of  spaghetti

-Douwe Egberts punten

-cadeaukaart AH,PLUS,JUMBO

deze worden door de Voedselbank gebruikt voor aankoop van (dag)verse producten.

Inzameling: hoe en waar ?

Het wordt dus een ‘drive in’- inzameling. U kunt de producten afgeven  op zaterdag 6 mrt. a.s.,  van 10–12 uur, bij de Andreaskerk; inrijden aan de Voorthuizerstraat 14 en na afgeven doorrijden via de Parkeerplaats achter de kerk. De mensen van de verschillende Puttense kerken staan graag klaar om de producten in ontvangst te nemen. Alle ingeleverde producten worden naar de voedselbank gebracht en door vrijwilligers van de voedselbank  gesorteerd, om zodoende weer voldoende voorraad te hebben voor de pakketten bestemd voor de gezinnen/personen in de regio Harderwijk-Ermelo-Putten.

Bent u niet in de gelegenheid om producten te brengen en wilt u liever iets overboeken naar de voedselbank, dat kan naar rekeningnummer NL79RABO0161401880 ten name van Voedselbank Harderwijk. Mogen we op 6 mrt. weer op u/jou rekenen?

Van harte aanbevolen, namens de diaconie.