Kijk Mee

Uit de positieve reacties blijkt telkens weer dat velen genieten van zo’n moment van ontspanning live vanuit de Oude Kerk. En niet in de minste plaats zich gesterkt weten door de psalmen en geestelijke liederen die ten gehore worden gebracht, een vast onderdeel van de programma’s in welke samenstelling het concert ook wordt uitgevoerd.

Helaas is de situatie nog niet voorbij, de strenge maatregelen zorgen ervoor dat kerk- en concertbezoek niet mogelijk is en dat veel mensen weer aan huis gebonden zijn. Zo heeft de concertcommissie weer het initiatief genomen om zaterdagavond 16 januari vanuit de Oude Kerk in Putten een liveconcert uit te sturen. Het programma zal hoofdzakelijk bestaan uit bekende psalmen, gezangen en geestelijke liederen, ter bemoediging van een ieder in deze moeilijke tijd. Ditmaal een dubbelconcert met twéé orgels, het vertrouwde concept waar de liveconcerten ook mee begonnen, bespeeld door de organisten Marco den Toom en André van Vliet.

Het concert begint om 19.30 uur en wordt live uitgestuurd via de kerkomroep, de website Hervormd Putten en via YouTube. De digitale collecte t.b.v. de onkosten van harte aanbevolen!

Bankrekening IBAN NL18RABO0112052967 t.n.v. Concertcommissie Putten

Oude Kerk Putten 16 jan 2021