De concertcommissie van Hervormd Putten heeft op zaterdag 28 november een Advents- en Kerstconcert georganiseerd in de Oude Kerk van Putten.

Met twéé orgels, dwarsfluit en zang belooft het een prachtig concert te worden. Het concert begint om 19.30 uur en is te volgen via www.hervormdputten.nl.

Door de omstandigheden omtrent het corona-virus, zal het concert wederom live worden uitgestuurd. Het concert staat in het teken staan van Advent & Kerst. Naast André van Vliet en Marco den Toom, die de twéé orgels bespelen, ditmaal met medewerking van de bekende fluitiste Marjolein de Wit. Ook verleent het Urker Mannenkwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats zijn medewerking. De concertcommissie hoopt de kijkers en luisteraars thuis op deze digitale wijze van een prachtige avond te voorzien. De digitale collecte t.b.v. de onkosten van harte aanbevolen!

Oude Kerk Putten 28 nov 2020