Mooie opbrengst voor de voedselbank – bedankt !Afgelopen zaterdag, 31 okt.,  was er een inzameling voor de Voedselbank.

Logo voedselbankFijn dat u en jij weer aan de inzameling hebben meegedaan! Tijdens de ‘drive-in’-inzameling reden auto’s, fietsen, wandelwagens etc. af en aan bij de Nieuwe Kerk aan de Kerkstraat en werd een grote hoeveelheid producten aangevoerd, zoals soep, wasmiddel, kaas, rookworst, groenten in blik, chocopasta, blikjes vis, mandarijnen, een grote zak aardappelen en nog veel meer andere producten die bij de voedselbank meer dan welkom zijn. Ook werden contante giften (€ 260,--) gedaan en cadeaubonnen/ spaarkaarten/collectebonnen gegeven (totaal ad. € 987,50); die de Voedselbank bij verschillende supermarkten kan besteden voor dagverse groenten en fruit. Voor uw en jullie bijdrage hierin ………hartelijk bedankt! Daarin betrekken we natuurlijk iedereen (kerkelijk meelevend of (nog) niet)  die op de één of andere manier heeft meegeholpen aan de inzameling.  Goed om zo samen met andere kerken uit ons dorp een gezamenlijke inzameling te houden. Afgelopen maandag konden we de chauffeurs van de Voedselbank 130 volle kratten meegeven. Met de vrachtwagen zijn ze naar de Voedselbank in Harderwijk gebracht. Bij de Voedselbank is men erg blij met de toevoer van zoveel goed gevulde kratten. De vrijwilligers daar zorgen dat alles weer netjes gesorteerd wordt. Iedere week worden er pakketten samengesteld voor de vele gezinnen/personen die voor het dagelijks leven zijn aangewezen op de hulp van de voedselbank. Fijn dat we ook op deze manier mogen omzien naar- en delen met onze naaste. De volgende inzameling hopen we te houden op zaterdag 19 dec.; op dezelfde locatie en in dezelfde vorm (drive-in). Verdere berichtgeving daarover volgt nog.