Zoals begin oktober al in de kerkbode is vermeld, hopen we binnenkort weer een inzameling voor de Voedselbank te houden.

In verband met de maatregelen rond het coronavirus hebben we besloten om de inzameling in een wat aangepaste vorm te doen. De inzameling wordt D.V. gehouden op zaterdag 31 okt. (de zaterdag voorafgaande aan de dankdag). Deze inzameling vindt plaats bij de Nieuwe Kerk (Kerkstraat) tussen 10 en 12 uur ’s morgens. Het wordt een ‘drive-in-inzameling’ waarbij u met uw auto, fiets, scooter of ander voertuig, of……gewoon te voet langs kunt komen en de producten die u wilt afgeven, worden dan in ontvangst genomen. Het is dit keer wat ‘anders dan anders’, maar………natuurlijk hopen we dat we ook nu weer op u en jou mogen rekenen ? Onderstaand vermelden we de producten waar de voedselbank op dit moment behoefte aan heeft. Producten die je alleen of als gezin zou kunnen kopen.  Producten  die ook voor de jongeren in de gemeente betaalbaar zijn.  U en jij kunt kiezen uit de volgende producten. Ook DE- zegels kan de voedselbank goed gebruiken, om zo samen voor koffie te sparen !

-pot of blik groenten                                                -wasmiddel (vloeibaar/poeder)

-vacuüm verpakte kaas                                            -vacuüm verpakte rookworst

-cup a soep/ pakje soep                                                             (rund of kip)

-blik/zak soep (kip of                                               -pot chocopasta

vegetarisch)                                                          -vleeskruidenmix (zonder zout)

-blikje vis (tonijn/makreel)

-Douwe Egberts punten

-cadeaukaart AH,PLUS,JUMBO

deze worden door de Voedselbank gebruikt voor aankoop van (dag)verse producten.

Inzameling: hoe en waar ?

Het wordt dit keer dus een ‘drive in’-inzameling. U kunt de producten afgeven  op zaterdag 31 okt. a.s.,  van 10 – 12 uur, bij de Nieuwe Kerk (Kerkstraat);  inrijden 1e inrit aan de Kerkstraat vanaf de Engweg (let op het fietspad!) en na afgeven via de volgende uitrit uitrijden.

De mensen staan graag klaar om de producten in ontvangst te nemen. Alle ingeleverde producten worden naar de voedselbank gebracht en door vrijwilligers van de voedselbank  gesorteerd, om zodoende weer voldoende voorraad te hebben voor de pakketten bestemd voor de gezinnen/personen in de regio Harderwijk-Ermelo-Putten.

Wilt u liever iets overboeken naar de voedselbank, dat kan naar rekeningnummer NL79RABO0161401880 t.n.v. Voedselbank Harderwijk.