Aanstaande zondag zal in de Nieuwe Kerk en Zuiderkerk het jaarthema ‘Goed om te horen’ centraal staan in de dienst.        Kerkboekje

Het verhaal van Samuël in de tempel die de stem van God eerst niet goed verstaat. Toch luistert hij naar de stem van God. We richten ons op het Bijbellezen. Dat lezen staat onderdruk. We willen dit samen met jullie gaan doen in allerlei vormen van jeugdwerk. Want in Romeinen 10:7 staat geschreven: “Het geloof is uit het gehoor.” We mogen samen naar Gods stem horen door Zijn Woord te lezen, dat mag een moment zijn van op adem komen, stil zijn en je ‘alleen maar’ focussen op God. Wil je aanstaande zondag gebruik maken van dit boekje? Print het boekje alvast uit en hou je eigen Bijbel bij de hand. Dan kun je meelezen met de dominee. Een fijne zondag toegewenst.