Werkwijze aanmelden concerten. Wilt u aanwezig zijn bij één van de drie concerten?
Programma opening winterwerk

Informatie en Inlevering tekening

Aanmelden kan vóór maandag 14 sept. via kerktijd. Wanneer u geen gebruik maakt van internet kunt u bellen naar 0341-267773. (Dit nummer s.v.p. alleen gebruiken voor aanmeldingen voor het startweekend!)
Aanmelden via https://app.kerktijd.nl/login

U klikt het vinkje aan (!) van de (sub)categorie: Startweekend

U kiest voor welk concert u uitgenodigd wilt worden.

Categorie 1: 10.30 uur Kinderconcert met Marcel en Lydia Zimmer

Categorie 2: 15.00 uur Luisterconcert Christian Verwoerd

Categorie 3: 20.00 uur Luisterconcert ‘Soli Deo Gloria’ uit Urk

U kunt tussen 14 en 19 sept. (tot uiterlijk 2 uur voor aanvang van het concert) een uitnodiging ontvangen.

U geeft aan ‘ik kom wel’ of ‘ik kom niet’.

Mocht u bij nader inzien toch niet kunnen komen, of met minder personen komen, past u dit aan zodat uw uitnodiging nog aan iemand anders verstuurd kan worden.

Geen uitnodiging ontvangen?
Het kan zijn dat u ondanks uw aanmelding geen uitnodiging heeft ontvangen.
In verband met de huidige maatregelen zijn de concerten helaas voor een beperkt aantal personen toegankelijk.

Alle concerten worden live uitgezonden via de kerkomroep en website www.hervormdputten.nl.

Verdere info: www.hervormdputten.nl/kerkdiensten/reserveren

Vrijwillige bijdrage voor het startweekend

Om de kosten van de concerten te dekken is het mogelijk een vrijwillige bijdrage te geven.
Daarvoor kan de QR code hieronder gebruikt worden:

1. Open de Givt app
  2. Kies een bedrag in het eerste veld
  3. Kies 'volgende'
  4. Kies dan voor QR code scannen en scan deze code:

QR Code voor vrijwillige bijdrage voor het startweekend

Heeft u de Givt app niet, dan kan u ook hier klikken, dan kunt u een gift toezeggen. U moet daarna wel de registratie voltooien om de gift ook daadwerkelijk te geven.

Programma startweekend