Afgelopen seizoen hebben meer dan 260 kinderen en tieners de 16 kinder- en tienerclubs van onze gemeente bezocht, waar vrijwilligers

jeugdwerk2020elke week of om de week voor hen klaarstonden. Hier zijn we erg dankbaar voor. Elk seizoen is het lastig om alle vacatures ingevuld te krijgen. Voor komend seizoen zijn er op dit moment helaas nog 14 vacatures in te vullen voor zowel de kinder- en tienerclubs als voor Tempo. Bij sommige clubs zijn er zelfs meerdere vacatures, waardoor het de vraag is of de club komend seizoen kan gaan starten. 

Mocht u, mocht jij al een tijdje nadenken over een rol binnen het jeugdwerk of zet deze mededeling u, jou aan het denken, stuur dan een e-mail naar Gerjanne Loedeman, Michael van 't Veld of Anthony Mol via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zullen dan contact opnemen om te kijken welke avond en club het beste bij u, bij jou past. Het maakt niet uit of iemand jong, oud, ervaren of minder ervaren is. Het gaat erom dat u, dat jij graag in het jeugdwerk aan de slag wilt gaan om zo in Gods Koninkrijk bezig te zijn met de toekomst van de kerk.