Het was fijn dat we in juli weer een begin konden maken met de kerkgang. Mondjesmaat, dat wel. We zien dat met name ouderen wat terughoudend zijn

kerktijd.nlen kerkbezoek nog even uitstellen. Bij de beschikbare plaatsen hebben we tot nu toe niet veel kerkgangers hoeven teleurstellen. Vanaf komende zondag, 2 augustus, komt er meer ruimte om diensten te bezoeken. Laat u dus niet weerhouden om in te schrijven als u dat nog niet gedaan hebt. De voorbereidingen voor het hervatten van de zondagse diensten in de Oude Kerk zijn in volle gang. Zowel in de Nieuwe Kerk als in de Oude Kerk zullen dan vanaf komende zondag twee diensten gehouden worden. Daarnaast hopen we op het parkeerterrein van de Zuiderkerk nog 4 weken openluchtdiensten te houden. Het meezingen in de diensten is de komende weken nog steeds beperkt tot de openlucht diensten bij de Zuiderkerk.