Voor alle kerkdiensten waarbij u in de komende periode aanwezig kunt zijn, is aanmelding verplicht. Daaronder vallen ook de openluchtdiensten bij de Zuiderkerk. Informatie over het aanmelden kunt u vinden op de website van de Hervormde Gemeente en op het inlegvel in de kerkbode van 2 juli jl.

Tijdens de diensten in de kerkgebouwen mogen de kerkgangers niet meezingen. Tijdens de openluchtdiensten

mag er door de bezoekers wel worden gezongen. U hoeft geen stoelen mee te nemen.

De openluchtdiensten zullen niet worden uitgezonden.

Voor de organisatie van de openluchtdiensten is er nog dringend behoefte aan vrijwilligers. Per dienst zijn er ongeveer 15 vrijwilligers nodig. Helaas zijn er nog onvoldoende aanmeldingen, met name voor de middagdienst van 14.30 uur. U kunt zich opgeven bij Gerjanne Loedeman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag aangeven welke datum en welke dienst u beschikbaar bent.