Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om je digitaal aan te melden aanmelden voor catechese. Als je hier gebruik van maakt, dan krijgt je sectie-ouderling en de jeugsouderling automatisch een melding via mail.

 Het is de bedoeling dat je je opgeeft voor jouw leeftijdscategorie en allereerst kijkt of er in jouw wijk mogelijkheden zijn. Lukt dat niet, dan mag je ook catechisatie volgen in een andere wijk.

In de week van 13 t/m 17 juli krijg je een uitnodigingskaart op papier met een opgavestrook. Deze strook wordt door je sectieouderling weer opgehaald in de week van 20-24 juli 2020 als je je dan nog niet digitaal hebt opgegeven, als je dat wel hebt gedaan, dan komt je sectieouderling niet meer langs.

Heb je nog vragen? Overleg dan gerust met je jeugdouderling, sectieouderling of predikant!

Met vriendelijke groet,

Wijk 1: ds. van Zwet en Henri van Dam (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-53369327)

Wijk 2: Henk van de Langemheen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-12630090)

Wijk 3: ds. Polinder en Marcel Koopman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-53555367)

Wijk 4: Marijn Timmer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0341-370044)

Wijk 5: ds. Mijderwijk en Daniël van den Dool (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0341-358445)

Wil je ook op de strook of bij je digitale aanmelding aangeven of je deelneemt aan één van de activiteiten?