Ook dit jaar brengen wij de Time-Out uit met een verspreiding onder zoveel mogelijk inwoners in Putten. Hier volgt een mededeling over de verspreiding.

Let op:

De Time-Out is als ‘folder’ toegevoegd bij ‘De Puttenaer’ van 1 juli a.s..

Nee-nee sticker

Mensen met een Nee-Nee sticker op de brievenbus ontvangen de Time-Out niet. Wilt u hem toch lezen? Bij ‘Het Boekpunt’ liggen vanaf 3 juli exemplaren om op te halen. Als u niet in staat bent om er een op te halen, dan kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij proberen er een zo spoedig mogelijk te bezorgen.

Buitengebied

Omdat ‘De Puttenaer’ niet op alle adressen in het buitengebied bezorgd wordt, proberen wij ook voldoende exemplaren bij Kieft Warenhuis en Tankstation Pieper te leggen. Bent u lid van de Hervormde Gemeente Putten en woont u in het buitengebied waar ‘De Puttenaer’ niet verspreid wordt, dan ontvangt u een exemplaar in uw brievenbus.

Verzorghuizen

Onze gemeenteleden in De Schauw, Elim, De Samaritaan of wonend aan de Schauwhof ontvangen ook een exemplaar in hun ‘postbus’.

Toch niet ontvangen?

Mocht u na 8 juli nog geen Time-Out ontvangen hebben en bent u niet in de gelegenheid een exemplaar op te halen op een van bovengenoemde punten? Stuurt u dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast veel leesplezier!