10.00 u. - 12.30 u., bij de Andreaskerk. Zoals in de kerkbode van vorige week is vermeld, verloopt de inzameling voor de voedselbank dit keer

Voedselbank1wat anders. Na de laatste inzameling (Biddag) lag het in de bedoeling medio juni weer een inzameling te houden voor de voedselbank. Doordat we te maken kregen met het coronavirus met alle daaraan verbonden beperkende maatregelen, waaronder het anders inrichten van de kerkdiensten, kon de inzameling zoals gepland geen doorgang vinden. Wél willen we graag uw en jouw aandacht vestigen op de inzameling die op zaterdag 27 juni aanstaande wordt gehouden bij de Andreaskerk. Deze inzameling zal plaatsvinden in de vorm van een ’drive-in’, waarbij u kunt inrijden via de Voorthuizerstraat, vervolgens producten kunt afgeven en dan via de parkeerplaats achter de kerk, weer kunt wegrijden. Het is dit keer wat ‘anders dan anders’, maar………natuurlijk hopen we dat we ook nu weer op u en jou mogen rekenen ? Onderstaand vermelden we de producten waar de voedselbank op dit moment behoefte aan heeft. Producten die je alleen of als gezin zou kunnen kopen.  Producten  die ook voor de jongeren in de gemeente betaalbaar zijn.  U en jij kunnen kiezen uit de volgende producten. Ook DE- zegels kan de voedselbank goed gebruiken, om zo samen voor koffie te sparen !

ontbijtkoek                                                             koffiepads

halvarine                                                               vacuüm verpakte kaas

pak vruchtensap                                                     pindakaas

pak bloem                                                              rol beschuit

ontbijtgranen                                                          pak kristalsuiker

Douwe Egberts punten

cadeaukaart AH,PLUS,JUMBO

Die worden door de Voedselbank gebruikt voor aankoop van (dag)verse producten.

Inzameling: hoe en waar ?

Het wordt dit keer dus een ‘drive-in-inzameling.’ U kunt de producten afgeven  op zaterdag 27 juni a.s.,  van 10.00 u. - 12.30 u., bij de Andreaskerk;  inrijden aan de Voorthuizerstraat 14 en na afgeven doorrijden via de parkeerplaats achter de kerk. De mensen staan graag klaar om de producten in ontvangst te nemen. Alle ingeleverde producten worden naar de voedselbank gebracht en door vrijwilligers van de voedselbank  gesorteerd, om zodoende weer voldoende voorraad te hebben voor de pakketten bestemd voor de gezinnen/personen in de regio Harderwijk-Ermelo-Putten.

Wilt u liever iets overboeken naar de voedselbank, dat kan naar rekeningnummer NL79RABO0161401880 ten name van Voedselbank Harderwijk.