Na vele positieve reacties op de digitale concerten en het verzoek om hiermee door te gaan in deze tijd, heeft de concertcommissie op 2de pinksterdag,

maandag 1 juni, weer een concert in de Oude Kerk van Putten georganiseerd. Naast André van Vliet en Marco den Toom, die de twéé orgels bespelen, ditmaal met medewerking van de bekende panfluitiste Noortje van Middelkoop. Het concert zal - op veler verzoek - meer in het teken staan van psalmen, gezangen en geestelijke (pinkster)liederen. Daarom is ook de medewerking gevraagd van de sopraan Willemijn de Munnik en tenor Nathanaël Middelkoop. Willemijn is bekend als solist, veelal in samenwerking met Urker koren. Nathanaël is bekend van het christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria eveneens uit Urk. De concertcommissie hoopt de kijkers en luisteraars thuis op deze digitale wijze van een prachtige 'samenzangavond' te voorzien.

Het concert begint om 20.00 uur en is te volgen via www.hervormdputten.nl en/of YouTube. De digitale collecte t.b.v. de onkosten van harte aanbevolen!

Poster concert 2e pinksterdag 2020