Ondanks dat het jeugdwerk nu stil is komen te liggen, bereiden we ons voor op het nieuwe seizoen. Wie houdt er van de Heere God en Zijn gemeente?

Wie houdt er van kinderen en jongeren?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Club de Goede Herder Woensdagavond in de Zuiderkerk

Groep 7 en 8

Club ’t Mosterdzaadje Woensdagavond in school Hoef

Groep 5 - 8

Club Shalom Maandagavond in De Aker

Groep 5 en 6

Club de Tamboerijn Donderdagavond in De Aker

Groep 7 en 8

Knutselclub Vrijdagmiddag in de Arendshof

Groep 3 en 4

Voor meer informatie kun je mailen naar Michael van ’t Veld, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-40991855

De Zaaier Vrijdagavond in de Zuiderkerk

Believers (om de week) Donderdagavond in de Arendshof

Tempo Zaterdagavond in De Arendshof

06-18112344

SNAC Zondagavond in De Aker

Jongeren van 16+

Delight, avond organiseren Zaterdagavond in De Aker

Teamleden van 16+

Voor meer informatie kun je mailen naar André van Beek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-22909977

Verder zijn we op zoek naar mensen die ongeveer 1 keer per maand een rubriek in de kerkbode willen schrijven door mensen te interviewen. Neem gerust contact op met Gerjanne Loedeman

Wist u dat…

… er wekelijks ongeveer 250 kinderen naar de club gaan

… er ongeveer 44 tieners naar een club gaan

Daarom hebben we veel vrijwilligers nodig!