1. Alle georganiseerde jeugdwerk activiteiten, catechese en veel andere activiteiten.

2. Afkondigingen voor activiteiten die niet doorgaan.

3.  Het thuis luisteren van de kerkdiensten.

1.  Naar aanleiding van de ontstane situatie rond het Corona-virus zijn alle georganiseerde jeugdwerkactiviteiten, catechese en veel andere activiteiten per directe ingang en tot nader bericht opgeschort. De Jeugdraad zal zich beraden op mogelijkheden om het lopende winterseizoen op een geschikt moment en D.V. alsnog waardig af te sluiten."

2.  Wanneer er bepaalde activiteiten geen doorgang vinden kan dat worden afgekondigd in de diensten die via internet zijn te beluisteren. Hiervan kan melding gedaan worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Berichten kunnen tot zaterdagavond 21:00 uur worden aangeleverd.

3.  Het thuis luisteren van de kerkdiensten.
Wij hebben de capaciteit flink op geschroefd om de 3 kerkdiensten via audio of video uit te zenden.
Maar wij hebben wel uw hulp nodig om dit in goede banen te leiden.

• Per gezin niet meer dan één dienst tegelijk beluisteren.
  • Ga niet van alles uitproberen als het niet lukt, want dat kan de capaciteit enorm beïnvloeden.
  • Druk niet F5 want dat beïnvloed ook de capaciteit
  • Als het niet lukt, wacht dan even en probeer het na 2 minuten nog een keer, dit om overbelasting te beperken.
  • Sluit na het luisteren of kijken de kerkdienst goed af.
  • Geen diensten van de afgelopen weken luisteren tijdens de live uitzendingen van de 3 genoemde diensten, doe dat op een ander moment.
  • Lukt het niet probeer het dan op een ander tijdstip, alle diensten ook video zijn de komende week beschikbaar.