Op D.V. woensdag 11 mrt. (Biddag) zal er in onze Hervormde Gemeente opnieuw een inzameling voor de voedselbank worden gehouden.

Voedselbank 2Net zo als voorgaande keren zal de inzameling worden gehouden in de drie kerken. Bij de vorige inzamelingen hebt u en jij ons verrast met een mooie opbrengst voor onze naasten. Mogen we ook deze keer weer op u en jou rekenen? Van de voedselbank kregen we voor deze inzameling de volgende lijst met producten door, waar dringend behoefte aan is. Producten die je alleen of als gezin zou kunnen kopen. Producten die ook voor de jongeren in de gemeente betaalbaar zijn. U en jij kunnen kiezen uit de volgende producten.

Ook DE- zegels kan de voedselbank goed gebruiken, om zo samen voor koffie te sparen !

woksaus                                                                   houdbare melk

pak wereldgerechten                                                vacuüm verpakte kaas

wasmiddel (vloeibaar)                                              volkoren noedels

pot augurken                                                            pot groenten (330-370 ml)

Douwe Egberts punten                                            vacuüm verpakte rookworst (runder)

sinaasappels

cadeaukaart AH,PLUS,JUMBO

door de Voedselbank te besteden voor aankoop van (dag)verse producten.

Voor aanvang van alle diensten op woensdag 11 mrt a.s.(Biddag), zullen er in de Oude Kerk (ingang onder de toren), de Nieuwe Kerk (hoofdingang) en de Zuiderkerk (hoofdingang) diakenen met hulp van jongeren graag de producten in ontvangst nemen. Ze zijn een half uur voor aanvang van de dienst aanwezig. Alle ingeleverde producten worden de dag erna naar de voedselbank gebracht en door vrijwilligers van de voedselbank verder verdeeld.