‘Wie zich ontfermt over de arme, leent uit aan de Heere. Hij zal hem zijn weldaad vergelden’ (Spreuken 19:17). Dit is een van de lijfspreuken

hart voor israelvan de stichting HINENI in Jeruzalem. Onze werkgroep wil zich ook ontfermen over de kwetsbare naasten, zoals arme en eenzame ouderen, kansarme kinderen, daklozen en Holocaust overlevenden, die door HINENI gevoed en gesteund worden. Onze eerstvolgende activiteit voor dit doel is het traditionele sponsordiner op vrijdag 28 febr. in De Aker. Inloop is vanaf 18.00 uur en de maaltijd begint om 18.30 uur met het voorgerecht. Het hoofdgerecht is in buffetvorm, evenals het dessert. We sluiten de maaltijd af met koffie of thee.

De prijs van dit alles (gedeeltelijk ten bate van HINENI) bedraagt € 33,50 tegen contante betaling. Op deze manier willen het aangename met het nuttige verenigen. Komt u ook? We nodigen u van harte uit! Graag zo spoedig mogelijk opgeven, uiterlijk 24 febr. 2020 bij Drikus Lubbertsen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0341-357146. We zien uit naar uw komst!