We hebben weer een paar belangrijke dingen om met u te delen:

  • Heeft u lege flessen of kratten? Lever ze de gehele maand februari in bij de Boni. Daar vindt u bij de flesinname een koker waarin u uw statiegeldbonnetje kunt doen. De opbrengst van deze koker zal de maand februari bestemd zijn voor ‘Woord en Daad’ Putten.
  • Wat fijn dat er vorig jaar zoveel oude mobieltjes en oude cartridges zijn ingeleverd. Dit heeft meer dan € 500,- opgeleverd voor het goede doel! U kunt de oude mobieltjes en cartridges ook dit jaar weer inleveren bij de kringloopwinkel van ‘Woord en Daad’ aan de Ambachtstraat 7.
  • Op D.V. 21 nov. 2020 hoopt het Christelijk mannenkoor Eiland Urk naar de Hersteld Hervormde Kerk in Putten te komen. Reserveert u de datum alvast in uw agenda?

Bijrijders gezocht
Heb jij wat tijd over voor een leuke vrijwilligersbaan? Bij kringloopwinkel ‘Het Lokaal’ zijn wij opzoek naar bijrijders die op vrijdagochtend mee kunnen gaan met het brengen en ophalen van goederen. Ben je op vrijdagochtend beschikbaar tussen 9.00-12.00 uur? Of eventueel op een andere dag? Kom dan even langs in de winkel aan de Ambachtstraat 7 in Putten of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vrijwilligers gezocht
Heb jij wat tijd over voor een leuke vrijwilligersbaan? Bij kringloopwinkel ‘Het Lokaal’ zijn wij opzoek naar vrijwilligers die op zaterdag mee willen helpen in de winkel. De werkzaamheden bestaan uit het helpen van de klanten en het aannemen en uitzoeken van spullen. Heeft u op zaterdag tussen 10.00-15.00 uur een paar uurtjes over om te helpen? Kom dan even langs in de winkel aan de Ambachtstraat 7 in Putten of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook op andere dagen is hulp welkom.