Voor veel mensen en waarschijnlijk ook voor u is het momenteel een stille(re) tijd. U krijgt geen of weinig bezoek; u hebt geen afspraken om ergens

naar toe te gaan en u kunt niet naar de kerk of vereniging gaan. Voor veel mensen is het dan fijn om naar muziek te luisteren. Als u vooral van psalmen en gezangen houdt, dan kunt u bijvoorbeeld luisteren naar het programma ‘Zaterdagavondzang’ van de Kerkomroep. Dit programma bestaat al heel wat jaren, maar misschien kent u het helemaal niet of heeft u er nog nooit naar geluisterd. Daarom willen wij het eens onder uw aandacht brengen.

In ‘Zaterdagavondzang’ laten we liederen horen die speciaal voor luisteraars zijn aangevraagd: psalmen en andere liederen. Op zaterdagavond van 18.30-19.30 u is de uitzending te beluisteren via de Kerkomroep.

Op zondag-, dinsdag- en donderdagavond om 21.00 uur wordt het herhaald. En via de website van de kerk is het de hele week terug te luisteren (Kerkomroep - Programma’s Kerkomroep).

U kunt ook een lied aanvragen voor iemand die een bemoediging kan gebruiken, om iemand te feliciteren, de groeten te doen of om een andere reden. Juist in deze tijd kan dit iemand heel veel goed doen! Maar ook in ‘gewone’ tijden. U kunt dit doen via de website (Kerkomroep – Verzoeken aanvragen). En als u dan diegene voor wie u een lied hebt aangevraagd even belt om te vertellen dat er een lied speciaal voor hem/haar wordt uitgezonden weet u zeker dat het gehoord wordt!

Dus stem af op de Kerkomroep of luister via de website. Of vraag eens een mooi lied aan. De mensen van de ‘Zaterdagavondzang’ maken graag dit mooie programma voor u!