De openluchtdiensten voor dit jaar zijn nog niet bekend.

Het is zomaar een zondagavond in augustus in Koudhoorn. Je ziet een veld vol met mensen die van alle kanten zijn komen rijden, fietsen of lopen. Vakantiegangers, Puttenaren, oudere en jongere mensen, kinderen, soms heel klein nog. Samen zingen ze psalmen en andere liederen, onder begeleiding van orgel of combo. Samen worden ze stil om te bidden tot de Heere God, om te luisteren naar Zijn woorden uit de Bijbel. Samen zijn ze de gemeente van onze Heere Jezus Christus.

Zo was het al vele jaren, maar dit jaar is alles anders. Er zullen geen diensten bij ’t Lichtpunt zijn vanwege de maatregelen van de overheid rondom de coronacrisis. Maar we hebben goed nieuws: de zangdiensten zullen wel doorgaan! Van DV zondag 19 juli tot en met zondag 30 augustus willen we om 17.00 u online een Lichtpunt-zangdienst uitzenden via www. hervormdputten.nl. Er is een korte meditatie en veel ruimte om mee te zingen met het combo. Er zal ook, net zoals anders, gelegenheid zijn om verzoeknummers in te dienen en wellicht zullen er ook nog andere interactieve onderdelen zijn. Op het moment van het schrijven van dit stukje zijn we nog bezig om plannen te maken. Houd deze site in de gaten voor de actuele informatie. En de koffie, thee en fris? Daar moet  u dit jaar zelf voor zorgen!lichtpunt 1

We hopen u en jou op deze andere manier tóch te ‘ontmoeten’ en ons met elkaar verbonden weten in onze Heere Jezus Christus!

Informatie of reacties:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rooster online Lichtpunt-zangdiensten

19 juli                 Gijs van den Brink

26 juli                 ds. J. van Oostende

2 augustus         ds. A. Jonker

9 augustus         ds. C. Mijderwijk

16 augustus       Petra Kiks

23 augustus       Witte Tent- zangdienst

30 augustus       ds. W.C. Polinder