Welkom op de Alpha-cursus najaar 2019! Wat geloven christenen nu eigenlijk? Waar draait het voor mij, als (beginnend) gelovige, nu om in het leven met God?

alphaWanneer jij je met deze vragen bezighoudt doe dan een keer mee met de Alpha-cursus. Je kunt ook als trouwe kerkganger iemand, die je graag wilt laten kennismaken met de liefde van God, uitnodigen om samen met jou de cursus te volgen. (aanbevolen zelfs!) In D.V. sept. gaan we voor de 5e keer van start met deze verdiepende cursus.

Op dinsdag 27 aug. is er in de Witte Tent in de Groene Scheg en op 5 sept. in de Zuiderkerk gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met Alpha.

In een open en gemoedelijke sfeer wordt op deze avonden uitgelegd wat de Alpha-cursus inhoudt en krijg je gelegenheid om al je (persoonlijke) vragen over de cursus te stellen. Daarna mag je beslissen of je de cursus wilt volgen.

Aanvang avond Witte Tent: 19.00 uur (met maaltijd)

Aanvang avond Zuiderkerk: 19.30 uur (met hapje/drankje)

De cursus zelf start op 19 sept. en eindigt op 21 nov.. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten op donderdagavond, die alle met een maaltijd beginnen, komen de belangrijkste aspecten van het christelijk geloof aan de orde. Deelname aan deze cursus is gratis. Als team heten we u/jou van harte welkom! Voor meer informatie over inhoud, opgave en data van de cursus:

Cora van de Kamp

Tel.: 06-23902275