Het werk van Adré en Marja in Bosnië gaat door: contacten leggen, taalstudie, mogelijkheden onderzoeken… Zij weten

Adré en Marjazich gesteund door uw meeleven en meebidden: ruim 190 mensen bidden voor de door hen aangedragen gebeds- en dankpunten via de gebedsapp. En zij weten zich gesteund door uw meegeven. In totaal is er nu € 19.000,- binnengekomen, waaronder enkele royale giften: hartelijk dank daarvoor! Dat wordt zeer gewaardeerd en ervaren als steun in de rug.

Toch zijn we er nog niet, want per jaar is er € 28.000,- nodig. Er is met name behoefte aan structurele toezeggingen. Dat wil zeggen: een vast toegezegd bedrag per maand, per kwartaal of per jaar. Dan kan er per jaar begroot worden wat de inkomsten van dat jaar zullen zijn en welke acties eventueel nodig zijn. In totaal zijn er 95 toezeggingen binnengekomen. Dat is net iets meer dan 1% op een gemeente van 7.000 leden…

Mogen we een beroep doen op uw vrijgevigheid? Een voorbeeld: wanneer 234 mensen  1x per maand € 10,- zouden geven, zijn we uit de financiële zorgen. Onze vraag aan u:  mogen Adré en Marja voor hun werk in Bosnië rekenen op uw financiële steun?

Dat kan door gebruik te maken van de machtigingskaart in de folder, die u juni jl. in de kerk ontving. Met uw financiële bijdrage maakt u hun werk mogelijk. Vul de antwoordkaart in of maak uw bijdrage over naar IBAN NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen o.v.v. ‘BA1321 - TFC Adré en Marja Lichtendonk’ en uw naam en adres. Ook is het mogelijk om online te doneren via www.gzb.nl/geloofinbosnie.

De folder met machtiging is verkrijgbaar bij het Kerkelijk Bureau of via onze voorzitter

Met hartelijke groet,

Thuisfrontcommissie