Bevrijdingsconcert Mannenkoor Fontanus

Van 05.05.2016 19:30 tot 05.05.2016 21:30

Bij Oude Kerk

Geplaatst door Jan Verhoef

Categorieën: De gemeente

Hits: 557


Op donderdag 5 mei a.s. geeft het Christelijk Interkerkelijk Mannenkoor "Fontanus" zijn traditionele Bevrijdingsconcert in de Oude Kerk in Putten. Naast onze vaste organist Bert Elbertsen wordt dit jaar medewerking verleend door Arjan en Edith Post op de trompet. Opening en sluiting is dit jaar in handen van ds. A.L. van Zwet. Zoals gebruikelijk staat de avond onder leiding van onze vaste dirigent Evert van de Veen.

Speciaal voor dit bevrijdingsconcert heeft het koor weer een aantal nieuwe liederen ingestudeerd, zoals het voor vele bekende "Op een lichte wolkenwagen", en “Hoor je de trompetten?”. Vanuit het koor is sinds een aantal jaren een ensemble gevormd dat ook een aantal liederen ten gehore zal brengen, waaronder "Lof aan de Heer!". Er is samenzang met alle aanwezigen, waarbij ook de traditionele vaderlandse liederen niet zullen ontbreken. Kortom: het belooft weer een bijzondere avond te worden.

Het concert begint om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

U bent van harte welkom! Meer informatie over het koor en over deze avond is te vinden op de website: www.mannenkoorfontanus.nl.