Hart voor je Huwelijk - Leve de Liefde!

Van 12.09.2017 19:30 tot 12.09.2017 22:00
Geplaatst door Jan Verhoef
Categorieën: De gemeente
Hits: 715

Een avond over communicatie en verbinding (en ander gedoe) in je relatie.

Een relatie hebben is natuurlijk een groot voorrecht. Iemand hebben van wie je houdt en die van jou houdt… Maar soms kan de liefde ook wel voor gedoe zorgen. Dat je elkaar niet helemaal begrijpt, dat je de verwachtingen van je relatie misschien wat bij moet stellen of dat je elke keer dezelfde thema-ruzie hebt. Dat er in elke relatie wel eens gedoe is, is waarschijnlijk geen nieuws. Er bestaat simpelweg niet zoiets als een perfecte relatie (gelukkig niet zeg!). Eigenlijk heeft iedere relatie gezonde aandacht nodig. 

D.V. dinsdagavond 12 september vertelt Cocky Drost, relatiecoach en echtgenote, meer over dit onderwerp. Over communicatie in je relatie (en dat is veel meer dan praten!), over samen geloven, over seksualiteit – en ze geeft praktische tips die nog eens uitvoerbaar zijn ook. Tijdens deze avond word je weer even stilgezet bij de bijzonderheid van de liefde. Een avond met een flinke dosis humor (wat dat heeft de liefde ook nodig) en natuurlijk een grote scheut romantiek. Grote kans dat je allebei met een glimlach rond je lippen weer naar huis gaat.

N.B. Deze avond is tevens dé avond om je enthousiast te maken voor ‘Hart voor je huwelijk’: zes waardevolle avonden om samen aan je relatie te werken. In oktober staat de start van de volgende ronde gepland. Ruim 150 stellen deden al mee!

Weet je welkom op 12 september a.s. om 19.30 uur in de grote zaal van de Zuiderkerk. Voor het klaarzetten van de stoelen is het fijn als je doorgeeft dat je komt: via of 0341-352294.